Barion Pixel
paprikas kuszkusz rizotto 1200x357

Paprikás kuszkusz rizottó

Húsmentes különlegesség azoknak, akik szeretnek új dolgokat is kipróbálni a konyhában!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy nagy lábasban hevítsd fel az olívaolajat, és párold rajta üvegesre a megtisztított, felaprított vörös- és újhagymát. Szórd rá az átöblített kuszkuszt, és kevergetve pirítsd át. Öntsd fel az alaplével, szórd meg sóval, borssal, majd forrald fel. Ezt követően közepes lángon majdnem teljesen puhára főzd meg a kuszkuszt.

Közben a paprikákat kockázd fel. Mikor a kuszkusz már majdnem teljesen megpuhult, és csak egy kevés folyadék van rajta, forgasd bele a paprikakockákat, és főzd készre a kuszkusz rizottót további néhány perc alatt.

 

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!