Leírás
A Tóalmási parasztkolbász tradicionális családi receptúra alapján készített félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt kolbász, amely sertéshúst, sertésszalonnát, őrölt magyar fűszerpaprikát, fokhagymát, pácsót, köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük.
A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.
Tulajdonságok:
tradícionális, félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász
Összetevők:
sertéshús, sertésszalonna, őrölt magyar fűszerpaprika, fokhagyma, pácsó, köménymag, őrölt feketebors
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
Kiszerelés:
páronként csomagolva
egy pár kolbász súlya: 450 g
Szállítási és tárolási hőmérséklet:
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
|en
Értékelések
Még nincsenek értékelések.