Leírás
A Tóalmási füstölt angolszalonna csont nélküli sertés bőrös karaj felhasználásával készül, melyet szárazon sózunk hagyományosan pácolunk, érlelünk és kőfüstölőben keményfával füstölünk.
A konyhasón és pácsón kívül semmilyen más színező, állományjavító, érlelésgyorsító adalékanyagot nem használunk fel a gyártás során.
Jól szeletelhető, alakja hosszúkás, szabályos, kissé hengeralakú, a felületén található szalonna vastagsága maximum 1 cm.
A kellemesen füstölt, sós ízű angolszalonna száraz, hűvös helyen tárolva minőségét megőrzi csomagolástól számított 45 napig. A szalonna ezt követően is fogyasztható, állaga szikkadtabb, színe sötétebb lesz.
Felhasználási javaslat:
Az angolszalonnát ugyanúgy, mint a többi húsvéti sonkát, főtt szalonnának is el lehet készíteni, de nagyon vékonyra géppel szeletelve nyersen is fogyasztható.
Tulajdonságok:
hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt termék
Összetevők:
nyers bőrös sertéskaraj csont nélkül, konyhasó, pácsó
Minőségét megőrzi:
A csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
Kiszerelés:
egyenként vákuumcsomagolva
egy darab egész termék súlya: 300g
Szállítási és tárolási hőmérséklet:
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
|en
Értékelések
Még nincsenek értékelések.