Leírás
A Tóalmási tüzeskolbász tradicionális családi receptúra alapján készített erősen csípős félszáraz, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt kolbász, amely sertéshúst, sertésszalonnát, őrölt magyar csípős fűszerpaprikát, fokhagymát, pácsót, köménymagot és őrölt feketeborsot tartalmaz. Tartósítása természetes bükkfafüsttel történik, hideg füstöléssel.
A kolbász erősen csípős, jól szeletelhető és körülbelül 30 mm átmérőjű sertésvékonybélbe töltött, illetve körülbelül 30 cm hosszúra pározott formában készítjük.
A termék készítése során nem használunk fel semmilyen színező, érlelésgyorsító, állományjavító vagy egyéb adalékanyagokat.
Tulajdonságok:
tradicionális, félszáraz, erősen csípős, hagyományos érlelésű, kőfüstölőben füstölt szárazkolbász
Összetevők:
sertéshús, sertésszalonna, őrölt magyar csípős fűszerpaprika, fokhagyma, pácsó, köménymag, őrölt feketebors
Minőségét megőrzi:
a csomagoláson jelzett időpontig (45 nap)
Kiszerelés:
páronként csomagolva
egy pár kolbász súlya: 450g
Szállítási és tárolási hőmérséklet:
száraz, hűvös helyen, hűtést nem igényel
|en
Értékelések
Még nincsenek értékelések.