Barion Pixel
olasz paradicsomleves

Olasz paradicsomleves

Vigyél egy kis újdonságot étrendedbe, próbáld ki paradicsomlevesünket, olasz módra!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Egy külön tálban keverjük el a paradicsomsűrítményt 2 l vízben, majd tegyük félre.

Egy lábasban melegítsük fel az olajat, szórjuk rá a lisztet, majd jól keverjük el. Mikor a liszt már zsemleszínű, húzzuk le a tűzről. Apránként adjuk hozzá a vízzel elkevert paradicsompürét, majd addig keverjük, amíg csomómentes nem lesz.

A tűzre visszatéve, főzzük közepes lángon. Közben fűszerezzük sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal, ízlés szerint cukorral, majd kis darabokra vágott fokhagymával. Fogyasztható tésztával, reszelt sajttal vagy pirítóssal.

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!