Szuper gyors és szuper egészséges!
Hozzávalók:
- 200g bulgur
- 1 db tyúkhúsleves kocka
- 1 db vöröshagyma és egy gerezd fokhagyma
- 500g gomba
- 100g spenótlevél
- só, bors
Elkészítés:
Öblítsd le a bulgurt, és 350ml vízzel tedd fel főni egy lábosban. Add hozzá a leves kockát, és forrald fel. Kb. 20 percig főzd alacsony lángon, amíg a leve el nem fő. Majd vedd le a tűzről, és tedd félre hűlni. Tisztítsd meg a gombát, és ízlés szerint vágd szeletekre vagy kockákra. A meghámozott hagymát és fokhagymát aprítsd fel. A gombát a hagymával és fokhagymával forró olajon pirítsd meg, majd, add hozzá a spenótot. Fűszerezd sóval, borssal, majd keverd bele a bulgurba.
Tipp: egy kevés túróval tálalva még finomabb lesz ez az étel!