Egy könnyen elkészíthető desszert, amit a rohanós napokon is magadnál tarthatsz, és csak bekapsz belőle egy falatot, ha éhes vagy, vagy édességre vágynál!
Hozzávalók:
- 2 teáskanál vaj, megpuhítva
- 2 csésze cukor
- 1/2 csésze tej
- 1-1/3 csésze mogyoróvaj
- 1 üveg mályvacukorkrém
Elkészítés:
- Egy lehetőleg négyzet vagy téglalap alakú tepsit kenjünk ki vajjal.
- A cukrot keverd össze a tejjel; közepes lángon, állandó keverés mellett forrald fel. Folyamatos keverés mellett forrald 3 percig, majd vedd le a tűzről.
- Keverd össze a mogyoróvajat és a mályvacukorkrémet, öntsd bele a kivajazott tepsibe, és tedd a fagyóba.
- A mályvacukorkrémet a pillecukor felolvasztásával tudod házilag elkészíteni.
- Ha megkeményedett, akkor vegyük ki a tepsiből, és vágd fel apró kockákra.
- Mini muffin papírokban tálaljuk. A tetejét díszítheted durva szemű sóval!
Az összetevőket közvetlenül tőlünk is megrendelheted!
Kérd egyedi kedvezményeinket és értesülj első kézből ajánlatainkról, újdonságainkról!
Feliratkozásodért cserébe ráadásul megajándékozunk egy 5%-os kedvezményre feljogosító kuponnal is!