Barion Pixel
Paradicsomos, kagylós spagetti

Paradicsomos, kagylós spagetti

A tengeri herkentyűk rendkívül egészségesek, így érdemes az étrendünkbe beillesztenünk. Most elhoztuk a paradicsomos spagetti újabb változatát, melyet érdemes kipróbálni, ha egy kis változatosságot szeretnél!

Hozzávalók:

Elkészítés:

Teszünk fel vizet egy lábasba főni a tésztának. A hagymát apró kockára daraboljuk, melyet a wokba olajon és a vajon üvegesre párolunk. Közben a vízbe dobunk sót, és beletesszük a tésztát főni. A fokhagymát is összedaraboljuk, és mehet a wokba, pár pillanatig sütjük. Beletesszük a kagylót, a sűrített paradicsomot, és vízzel hígítjuk. Sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint cukorral lehet finomítani. Megszórjuk a petrezselyemzölddel, és összefőzzük. A tésztát leszűrjük, és a kész kagylóhoz keverjük.

Jó étvágyat!

 

Oszd meg ezt a bejegyzést!